Wereldserie

Wereld-van-verschil-Lianne-Biemond.png

 deel 1 

Wereld van verschil

Als Loïs een brief krijgt uit Moldavië is dat het begin van een geweldig avontuur. Met haar ouders, broer en zus gaat ze op reis.

Wereld-aan-de-overkant-Lianne-Biemond.png

 deel 2 

Wereld aan de overkant

De opa en oma van Joep hebben een groot oud huis op een prachtige plek aan de Engelse Zuidkust. Bijna iedere schoolvakantie logeert Joep bij hen.

Boeken-wereldvolgevaar-Lianne-Biemond.png

 deel 3 

Wereld vol gevaar

Op de laatste schooldag voor de kerstvakantie schuift Richard een werkboek naar Daniël. In een hoekje heeft hij iets geschreven. Ik weet hoe je zelf megaknallers kunt maken!

Boeken-wereldineenkoffer-Lianne-Biemond.png

 deel 4 

Wereld in een koffer

Sinds de taliban aan de macht is, is er steeds meer verboden in Afghanistan. Maar het ergste vindt Naderah dat meisjes niet meer naar school mogen.

Avonturen van Steef Stekel

Brit-is-weg-Lianne-Biemond.png

 deel 1 

Brit is weg!

Steef Stekel woont naast een veld. Een groot groen veld. Hij speelt er vaak met de bal. Maar nu staat er een hek. Een hoog hek. Op het veld wordt gebouwd.

Het-geheim-van-Grit-Lianne-Biemond.png

 deel 2 

Het geheim van Grit

Steef Stekel woont naast Suus. Samen gaan ze klussen bij oom Piet. Ze maken een hok met een klep. Maar voor wie is het hok? Steef en Suus helpen ook tante Riek.

Boeken-goedgedaanzwit-Lianne-Biemond.png

 deel 3 

Goed gedaan Zwit!

Te - tu, te - tu! Steef Stekel speelt in de tuin. Hij is een zieken-wagen. Suus is de dokter. Kijk, daar zit Zwit! Kom, poes! Jij bent ziek! Maar Zwit wil niet. 

Andere boeken

Boeken-vreemdevogels-Lianne-Biemond.png

Vreemde vogels

Colombia is een bijzonder land en Juan Julio vindt dat hij op een van de mooiste plekken woont. Vlakbij een strand waar hij kan snorkelen en bij de jungle waar hij prachtige vogels kan spotten. 

13e deel in de serie 'de vervolgde kerk'

Boeken-eegjepleegje-Lianne-Biemond.png

Eegje Pleegje

Eegje gaat een poosje bij een pleeggezin wonen; familie Beestenboel. Muis gaat met haar mee, die kun je op iedere bladzijde opzoeken.

Scroll naar boven