Wereldserie

Wereld-van-verschil-Lianne-Biemond.png

 deel 1 

Wereld van verschil

Als Loïs een brief krijgt uit Moldavië is dat het begin van een geweldig avontuur. Met haar ouders, broer en zus gaat ze op reis.

Wereld-aan-de-overkant-Lianne-Biemond.png

 deel 2 

Wereld aan de overkant

De opa en oma van Joep hebben een groot oud huis op een prachtige plek aan de Engelse Zuidkust. Bijna iedere schoolvakantie logeert Joep bij hen.

Boeken-wereldvolgevaar-Lianne-Biemond.png

 deel 3 

Wereld vol gevaar

Op de laatste schooldag voor de kerstvakantie schuift Richard een werkboek naar Daniël. In een hoekje heeft hij iets geschreven. Ik weet hoe je zelf megaknallers kunt maken!

Boeken-wereldineenkoffer-Lianne-Biemond.png

 deel 4 

Wereld in een koffer

Sinds de taliban aan de macht is, is er steeds meer verboden in Afghanistan. Maar het ergste vindt Naderah dat meisjes niet meer naar school mogen.

Avonturen van Steef Stekel

Brit-is-weg-Lianne-Biemond.png

 deel 1 

Brit is weg!

Steef Stekel woont naast een veld. Een groot groen veld. Hij speelt er vaak met de bal. Maar nu staat er een hek. Een hoog hek. Op het veld wordt gebouwd.

Het-geheim-van-Grit-Lianne-Biemond.png

 deel 2 

Het geheim van Grit

Steef Stekel woont naast Suus. Samen gaan ze klussen bij oom Piet. Ze maken een hok met een klep. Maar voor wie is het hok? Steef en Suus helpen ook tante Riek.

Goed gedaan Zwitt!

 deel 3 

Goed gedaan Zwit!

Te - tu, te - tu! Steef Stekel speelt in de tuin. Hij is een zieken-wagen. Suus is de dokter. Kijk, daar zit Zwit! Kom, poes! Jij bent ziek! Maar Zwit wil niet. 

Wat doe je nou, Brit?

 deel 4 

Wat doe je nou, Brit?

Ze lopen naar het hok. Maar wat is dat? Steef schrikt erg. Suus schrikt ook. Wat doe je nou, Brit?

Andere boeken

Vreemde Vogels

Vreemde vogels

Colombia is een bijzonder land en Juan Julio vindt dat hij op een van de mooiste plekken woont. Vlakbij een strand waar hij kan snorkelen en bij de jungle waar hij prachtige vogels kan spotten. 

13e deel in de serie 'de vervolgde kerk'

Eegje Pleegje

Eegje Pleegje

Eegje gaat een poosje bij een pleeggezin wonen; familie Beestenboel. Muis gaat met haar mee, die kun je op iedere bladzijde opzoeken.

Tandemteam

Tandemteam

Bij het opruimen van de schuur stuiten Mira en Esther op twee tandems. Een proeftochtje op een van de tandems eindigt in een heg én vormt de aanleiding tot een bijzonder plan: een fietsvakantie op tandems.

Muis Mies

Muis Mies en het hospice

Muis Mies ontdekt een mooi en rustig huis, met bloemetjes voor de ramen. Een huis voor zieke dieren!

Scroll naar boven